Cumhurbaşkanı Erdoğan, NBA eski oyuncusu Shaquille O’Neal ile basketbol oynadı
İSTANBUL (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) eski oyuncusu Shaquille O’Neal ile bir araya geldi.
İstanbul’da Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi’nde basketbol oynayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve O’Neal, basketbol toplarını imzaladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve O’Neal, genç sporcularla fotoğraf çektirdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, MİT Başkanı İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Halit Yerebakan, AK Parti milletvekilleri Mustafa Varank, Cüneyt Yüksel, Alpay Özalan, Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ünal Karaman, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Başkanvekili Harun Erdenay ile Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan da etkinlikte yer aldı.
More Stories
TOFAŞ altyapısının iki yıldızı profesyonel oldu
Gölcüklü şampiyon milli yüzücüden Başkan Sezer’e ziyaret
Başkan Özel: Orhaniye Kooperatifi, Yenişehir’in marka değerinden biridir