Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Sera AVM’de açılan Yöresel Lezzetler ve El Sanatları stantlarını ziyaret ederek üreticilerle bir araya geldi ve yerel üretimi destekleme mesajı verdi.
KÜTAHYA (İGFA) – Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Sera AVM’de her hafta Cumartesi ve Pazar günleri kurulan Kütahya Yöresel Lezzetler ve El Sanatları stantlarını ziyaret etti.
Ziyarette, üreticilerle bir araya gelen Başkan Kahveci, el emeği ürünler ve yöresel lezzetler hakkında bilgi aldı, vatandaşlarla da sohbet ederek stantların önemine dikkat çekti.

Başkan Kahveci, Kütahya’nın kültürel zenginliğini ve yerel üretimin değerini yaşatan bu stantların üreticiler ve vatandaşlar için önemli bir buluşma noktası olduğunu belirterek, yerel üreticiyi desteklemeye devam edeceklerini vurguladı. Ziyaret, üreticiler ve vatandaşlarla çekilen hatıra fotoğrafları ve keyifli sohbetlerle sona erdi.
More Stories
Üniversiteli öğrencilere 45 bin TL ödüllü Sosyal Girişimcilik Programı
Bakan Gürlek’ten şehit Cengiz Yiğit için anma mesajı
Başkan Güler, Ordu Lisesi’nde gençlerle buluştu