Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görevi başındayken teröristler tarafından katledilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı, şehadetinin 11’inci yılında rahmet ve saygı ile andı.
ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 11 yıl önce görevi başında teröristler tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Görevi başındayken teröristler tarafından alçakça bir saldırıyla katledilen Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ı şehadetinin 11’inci yılında rahmetle ve saygıyla yâd ediyorum” ifadelerini kullandı. Erdoğan, Mehmet Selim Kiraz’ın azmi ve fedakarlığıyla Türk yargısının simgelerinden biri haline geldiğini belirterek, Türk milletinin adaletin peşinden gitmeye devam edeceğini vurguladı.

More Stories
Letonya Büyükelçisi’nden Antalya Büyükşehir’e ziyaret
Ankara’da yağmur suyu altyapısında yoğun bakım
Eskişehir’de AÖF sınavları için ulaşım düzenlemesi