Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali yolunu daha konforlu ve güvenli hale getiriyor.
BURSA (İGFA) – Bursa’nın 17 ilçesinde ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, trafik akışının yoğun olduğu ve her gün binlerce aracın kullandığı İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne giden yan yolda asfalt yenileme çalışmalarını başlattı.
Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 2 kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde, 2 gidiş 2 geliş olarak kullanılan duble yolda ekipler yoğun mesaisini sürdürüyor.
Yapılan çalışmalarla birlikte bölgedeki trafik akışının daha güvenli, konforlu ve nitelikli hale getirilmesi hedefleniyor.

More Stories
Cumhurbaşkanı Erdoğan Anayasa Mahkemesi’nin 64. yıl törenlerine katıldı
GDAÜPA temsilcileri TBMM’de buluştu
Muğla Dalaman’a doğal gaz için ilk kazma