Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Atletizm sporcuları, başarılarına devam ediyor.
SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi Atletizm sporcuları, Bursa ve Kocaeli’de gerçekleştirilen yarışlarda podyumu boş bırakmadı. Zorlu rakiplerine karşı mücadele veren Büyükşehirli sporcular kendi kategorilerinde şampiyon olmayı başardı.
Büyükşehir atletizm takımı, Bursa’nın İznik ilçesindedüzenlenen İznik Ultra Maratonu’na katıldı.Büyükşehirli sporculardanİsa Yardımcı,25 kilometre koşusunda kendi kategorisinde şampiyon olurken genel klasmanda dördüncü oldu.Sedat Kurtuluş ise 40-44 yaş kategorisinde birinci olarak altın madalyaya uzandı.
Büyükşehirli sporculardan DilaÖzmat ise Kocaeli’degerçekleştirilen Okullar Arası Puanlı Atletizm Grup Yarışları’nda ter döktü.Özmat, 800 metre koşusunda rakiplerini geride bırakarakşampiyon oldu.

More Stories
HAK-İŞ’ten ‘Sumud Gemisi’ yorumu!
Ticaret Bakanlığı’ndan ithalat düzenlemesi
Tarım ÜFE’de yıllık artış yüzde 36,09’a ulaştı